Llet pasteuritzada: Primer es pasteuritza (consisteix en escalfar l'aliment a 65-90 ºC durant 15 o 20 segons, i refredar-lo), es envasat amb polietilè d'alta densitat, i després es s'aplica la refrigeració. | |
Salmó fumat: primer s'aplica el fumatge (aprofita les propietats antisèptiques i anti bacterianes del fum) , es envasat al buit o amb polietilè, també tenen additius químics, per últim s'aplica la refrigeració o congelació. | |
Bacallà: primer s'aplica el salaó (afegir sal en sec o submergir en un bany d'aigua i sal), després s'aplica la refrigeració. | |
Hamburguesa: s'aplica directament la refrigeració (la refrigeració endarrereix el creixement bacterià). | |
Melmelada: primer s'aplica el sucre (conservar en sucre per que no entrin els microorganismes) , després s'apliquen additius es envasat al buit i per últim s'aplica la refrigeració. | |
Begudes amb gas: tenen additius, envasament al buit, després les llaunes (lleuger on la pressió del gas manté la solidesa de l'envàs), i després s'aplica la refrigeració. | |
Fruita: s'aplica la refrigeració amb la fruita fresca si vols. | |
Embotits: tenen additius químics, es pot aplica el salaó o el secatge (en ambients humits) , envasament al buit (no sempre), després la refrigeració. |
dimarts, 22 de febrer del 2011
ACTIVITAT CONSERVACIÓ I ENVASAMENT (11)
Indica els mètodes de conservació dels següents aliments afegint una imatge a cadascú: llet pasteuritzada, Salmó fumat, bacallà, hamburguesa, melmelada, begudes amb gas, fruita i embotits.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada